Produkty dla ham (277)

Miska na Roladki Szynkowe

Miska na Roladki Szynkowe

Miska Pokrywka Objętość: 200 ml Kolor miski: przezroczysty Miska szt./karton: 1260 Kartony/paleta: 28 Nazwa: Arkusz pokrywowy Kolor pokrywki: przezroczysty Pokrywki szt./karton: 500 Kartony/paleta: 28
Delikatesy, kiełbasa gotowana, kiełbasa gotowana, kiełbasa drobiowa, kiełbasa wątróbkowa, boczek, małe kiełbaski, kiełbasa szynkowa...

Delikatesy, kiełbasa gotowana, kiełbasa gotowana, kiełbasa drobiowa, kiełbasa wątróbkowa, boczek, małe kiełbaski, kiełbasa szynkowa...

Od 1996 roku nasza firma produkuje kiełbasy i pierogi "Pelmeni-Wareniki". Produkowane są około 150 różnych rodzajów kiełbas i szeroki wybór pierogów z różnymi nadzieniami.
Iberyjski Cebo Szynka Partia "50% Rasa Iberijska" - Partie

Iberyjski Cebo Szynka Partia "50% Rasa Iberijska" - Partie

Iberyjska Wiejska Cebo Szynka Lot "50% Rasa Iberyjska" - Partie
Iberyjski Szynka Cebo de Campo "50% Rasa Iberyjska" - Szynka

Iberyjski Szynka Cebo de Campo "50% Rasa Iberyjska" - Szynka

Produkt wykonany z tylnej kończyny (w tym nogi i kości) pochodzącej od dorosłych świń, poddanej odpowiedniemu procesowi solenia oraz dojrzewania. Świnie iberyjskie Brisa Świnie iberyjskie Brisa mają szczególne cechy, które wyraźnie odróżniają je od innych, co skutkuje produktami iberyjskimi najwyższej jakości. Są to osobniki z historią genetyczną, których pochodzenie wywodzi się z podgatunku Sus Scrofa Mediterraneus, rodzimych dla słynnych hiszpańskich dehes, głównie zlokalizowanych w Salamance. Proces solenia W Ibéricos Brisa wszystkie kawałki pokrywane są solą morską, aby wspomóc ich odwadnianie i konserwację, przyczyniając się tym samym do rozwoju typowego koloru i aromatów produktów dojrzewających. Pozostają w komorze solnej przez jeden dzień na każdy kilogram wagi świeżego kawałka, w kontrolowanej temperaturze, między 3º a 5º Celsjusza, oraz przy wilgotności względnej między 75% a 85%. Rasa: 50% iberyjska Żywienie: Cebo de Campo Etykieta: Zielona Wartość energetyczna: 356 Kcal / 1480 KJ Tłuszcze: 27,6 g Tłuszcze nasycone: 9,4 g Węglowodany: < 0,10 g Cukry: < 0,10 g Białko: 27 g Sól: 7 g
Włoska Nostrana Coppa - pokrojona w tackę

Włoska Nostrana Coppa - pokrojona w tackę

Przednie części wieprzowiny mają delikatną muskulaturę i szczęśliwą równowagę między chudym a tłustym. W szczególności mięśnie grzbietowe szyi, które wieprzowina rozwija podczas jedzenia i rycia. To jest kawałek łopatki, który po soleniu, pieprzeniu, przyprawianiu i odpoczynku, jest pakowany w naturalne jelito, suszony na powietrzu w górskim klimacie, dojrzewający przez co najmniej cztery miesiące. Plaster będzie jak zwarty mozaik, intensywnie czerwony z różowym odcieniem, o aromatycznym zapachu, słodkim, delikatnym smaku, o dużej finezji.
Wybór Szynki - SZYNKI I ŁOPATKI

Wybór Szynki - SZYNKI I ŁOPATKI

Wydłużony i smukły kawałek, z cienką łodygą. Charakteryzuje się żywym kolorem, łagodnym i niezrównanym smakiem, niezwykłym zapachem oraz marmurkowatą tłuszczem. Produkty wytwarzane ręcznie, niskosodowe, z czasem dojrzewania od 20 do 26 miesięcy. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie litery V, solenie, naturalne suszenie i odpoczynek w piwnicy. Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia wynosi 15º-18ºC. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie litery V, solenie, naturalne suszenie i odpoczynek w piwnicy.
Lakierowany Stojak na Szynkę Iberyjską - Akcesoria

Lakierowany Stojak na Szynkę Iberyjską - Akcesoria

Wykonane z włókna hydrofobowego Lakierowanie podwójną warstwą Wzmocnione metalowe okucia Metalowe okucia z lakierowaniem termicznym Antypoślizgowe gumowe stopki Rozmiar: (Długość x Szerokość x Wysokość): 49,5CM x 19,5CM x 40CM Rozmiar (Długość x Szerokość x Wysokość): 49,5CM x 19,5CM x 40CM
SZYNKA IBERICO BELLOTA 75% RASY IBERYJSKIEJ RĘCZNIE KROJONA FINE GASTRONOMIA

SZYNKA IBERICO BELLOTA 75% RASY IBERYJSKIEJ RĘCZNIE KROJONA FINE GASTRONOMIA

Słodycz, intensywny smak, kuszący aromat, świeżość i długotrwałość – to wszystkie odcienie i niuanse, które oferuje podniebieniu szynka z żołędzi Alta Gastronomía. Jej infiltracje tłuszczu sprawiają, że każdy kawałek rozpływa się w ustach, pozwalając na trwałe wspomnienie, przywołując reminiscencje ponad czterdziestu miesięcy naturalnego dojrzewania w piwnicy. Sekret tkwi w wyborze najlepszych surowców: tylko najbardziej wyjątkowe kawałki klasyfikowane są jako Alta Gastronomía. Cierpliwość i obfity czas odpoczynku w piwnicach otwartych na powiewy gór Sierra, co kończy się najlepszą szynką z żołędzi, jaką Twoje podniebienie kiedykolwiek zapamięta.
EURO 7,50 ZA KG   Prosciutto Parma La Corte "Ca' Veccia" 14 miesięcy

EURO 7,50 ZA KG Prosciutto Parma La Corte "Ca' Veccia" 14 miesięcy

Szynka Parma La Corte "Ca' Veccia" dojrzewająca 14 miesięcy to produkt gastronomiczny wysokiej jakości, idealny dla tych, którzy szukają autentycznych włoskich wędlin. Wykonana tradycyjnymi metodami, oferuje bogaty i intensywny smak, doskonały do przystawek i dań gourmet. Opakowanie zawierające 2 sztuki jest idealne do sprzedaży hurtowej, zapewniając wystarczającą ilość dla restauracji i sklepów spożywczych. Z długim terminem ważności do 25/10/26, ta szynka jest produktem niezawodnym i wszechstronnym, odpowiednim do szerokiego zakresu przepisów. Doskonała dla tych, którzy kochają włoską tradycję kulinarną, jest niezbędnym składnikiem dla tych, którzy pragną wprowadzić autentyczny smak do swojej kuchni. Łatwa w użyciu i gotowa do spożycia, jest idealnym wyborem dla tych, którzy szukają jakości i wygody. EURO 7,50 ZA KG KG 9.630 waga netto Minimalne zamówienie: 50 opakowań po 2 szynki
Koło zamachowe maszyn do kruszenia i przesiewania kamieni - Części kruszarek różne koła zamachowe kruszarek

Koło zamachowe maszyn do kruszenia i przesiewania kamieni - Części kruszarek różne koła zamachowe kruszarek

Produkujemy koła zamachowe do kruszenia kamieni, przesiewania i kruszarek z żeliwa, o najwyższej jakości. Produkujemy w różnych wzorach i rozmiarach.
Krojony nożem szynka Bellota 50% rasy iberyjskiej - KROJONY

Krojony nożem szynka Bellota 50% rasy iberyjskiej - KROJONY

Wydłużony i smukły kawałek, z cienką łodygą. Prezentuje ciemnoróżowy-magenta kolor, intensywny smak, niezwykły zapach, z różnymi infiltracjami marmurkowego tłuszczu, gładki i błyszczący. Nasze szynki charakteryzują się słodyczą (bardzo mało słone), co nadaje im delikatny smak i czasem dojrzewania od 28 do 36 miesięcy. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy, krojenie nożem i pakowanie. Składniki: Szynka Bellota 50% Rasa Ibérica Waga netto: 100 g. Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowana próżniowo, w temperaturze poniżej 5ºC. Do spożycia zalecana temperatura to 15º-18ºC. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy Składniki: Szynka Bellota 50% Rasa Ibérica Waga netto: 100 g.
Wędliniarstwo

Wędliniarstwo

Zgodnie z tradycją wędliniarską nasza oferta obejmuje pasztety w terrinach, pasztety w cieście, pieczenie, kiełbasy, szynkę gotowaną, szynkę do grillowania oraz tradycyjnie wędzoną surową szynkę, kaszankę, boczek, rillettes, skwarki itp.
Iberyjski Cebo de Campo Szynka 50% – Flor Ibérica - SZYNKI I ŁOPATKI

Iberyjski Cebo de Campo Szynka 50% – Flor Ibérica - SZYNKI I ŁOPATKI

Wydłużony i stylizowany kawałek cienkiej trzciny. Z żywym kolorem, łagodnym i niezrównanym smakiem, niezwykłym aromatem i marmurkowym tłuszczem. Ręcznie wykonane kawałki, niskosodowe i z czasem dojrzewania od 20 do 26 miesięcy.
Specjalności z Indyka - Specjalności z Indyka

Specjalności z Indyka - Specjalności z Indyka

Koktajl z indyka Pierś z indyka Kiełbaski z indyka "Delikatesy" Kiełbaski z indyka bez osłonki, opakowanie 2 szt. Flambiowana szynka z indyka Kiełbaski z indyka Delikatesy, opakowanie 5 szt.
Bez kości szynka Bayonne 5KG

Bez kości szynka Bayonne 5KG

Cały szynka Bayonne bez kości, czysta wieprzowina z południowo-zachodniej Francji IGP, rozpoznawalna dzięki swojej delikatnej i cienkiej strukturze, uzyskanej dzięki 12 miesiącom dojrzewania. Szynka ta posiada IGP (Chroniona Nazwa Pochodzenia) ze względu na swoją jakość. Dojrzewana zgodnie z tradycyjnym rzemiosłem, jej mięso jest delikatne i soczyste, mniej słone niż większość szynki suszonej.
Serrano szynka Reserva 18 / 22 miesiące krojona - Serrano szynka Reserva 18 / 22 miesiące krojona 100g.

Serrano szynka Reserva 18 / 22 miesiące krojona - Serrano szynka Reserva 18 / 22 miesiące krojona 100g.

Serrano szynka Reserva z okresem suszenia 18 / 22 miesięcy, o średniej wysokiej wadze i zawartości tłuszczu, o łagodnym smaku i bardzo małej ilości soli. To jest pokrojony format w próżniowych tackach 100 g, z separatorem dla plastrów.
Iberyjski Cebo Szynka "50% Rasa Iberyjska" - Szynka

Iberyjski Cebo Szynka "50% Rasa Iberyjska" - Szynka

Produkt wykonany z przedniej kończyny, ciętej na poziomie łopatki humeralnej aż do kości promieniowej, z ręką i kością, pochodzący od dorosłych świń, poddany odpowiedniemu procesowi solenia oraz dojrzewania. Świnie iberyjskie Brisa Świnie iberyjskie Brisa mają szczególne cechy, które wyraźnie je odróżniają od innych, co skutkuje produktami iberyjskimi najwyższej jakości. Są to osobniki z historią genetyczną, których pochodzenie sięga podgatunku śródziemnomorskiego Sus Scrofa Mediterraneus, rodzimych dla słynnych hiszpańskich dehes, głównie zlokalizowanych w Salamance. Proces solenia W Ibéricos Brisa wszystkie kawałki pokrywane są solą morską, aby wspomóc ich dehydratację i konserwację, przyczyniając się tym samym do rozwoju typowego koloru i aromatów produktów dojrzewających. Pozostają w komorze solnej przez jeden dzień na każdy kilogram wagi świeżego kawałka, w kontrolowanej temperaturze. Rasa: 50% iberyjska Żywienie: Pasza Etykieta: Biała Wartość energetyczna: 409.9 Kcal / 1701.7 KJ Tłuszcze: 26.3 g Tłuszcze nasycone: 9.7 g Węglowodany: < 0,6 g Cukry: < 0,5 g Białko: 28.8 g Sól: 3.6 g
SZYNKA IBERYJSKA Z POLA - SZYNKA IBERYJSKA Z POLA 50% RASY IBERYJSKIEJ

SZYNKA IBERYJSKA Z POLA - SZYNKA IBERYJSKA Z POLA 50% RASY IBERYJSKIEJ

Ta sztuka pochodzi z 50% iberyjskiego świniaka, hodowanego w systemach intensywnych lub ekstensywnych na świeżym powietrzu i karmionego głównie paszą. Taki sposób hodowli w systemach ekstensywnych lub intensywnych oraz jego żywienie poprawia infiltrację tłuszczu w mięsie, co czyni go charakterystycznym i ekskluzywnym produktem hiszpańskiego rolnictwa i gastronomii. Z minimalnym czasem dojrzewania wynoszącym 24 miesiące, ostateczny rezultat jest optymalny i uznawany przez ekspertów oraz konsumentów. Z tym Jamón de Cebo de Campo będziesz cieszyć się delikatnym i przyjemnym smakiem, który nie pozostawi cię obojętnym.
Miedź Smar Montażowy Pasta Miedzi 100 Gr - Zawiera miedź, bentonit, ceramikę i różne materiały specjalne.

Miedź Smar Montażowy Pasta Miedzi 100 Gr - Zawiera miedź, bentonit, ceramikę i różne materiały specjalne.

Jest to cenny materiał, który pozwala zaoszczędzić czas i pieniądze. Na przykład; śruby łączące kolektory wydechowe i rury lub nakrętki i podkładki, pod wpływem ciepła i warunków zewnętrznych z czasem ulegają korozji i mogą się zgrzać. Ich demontaż w przyszłości sprawia wiele trudności. Nawet podkładki i śruby mogą pękać, a część z nich pozostaje wewnątrz, co powoduje poważne problemy. Aby uniknąć wszystkich tych negatywnych skutków, Pasta Montażowa Bakırlı może być bezpiecznie stosowana w trudnych warunkach i chroni materiały. Obszary Zastosowania - Stocznie zajmujące się budową i konserwacją statków, instytucje morskie - Serwisy samochodowe i przemysł montażowy - Przemysł odlewniczy - Elektrownie cieplne i hydroelektryczne - Fabryki żelaza, stali i cementu - Zakłady produkcji przemysłowej - Fabryki tekstylne - Fabryki papieru - Samorządy - Rafinerie ropy naftowej i inne obszary, w których można go bezpiecznie stosować.
Podstawowy Stojak na Szynkę (BIAŁY) - AKCESORIA

Podstawowy Stojak na Szynkę (BIAŁY) - AKCESORIA

Obrotowy stojak na szynkę Mod. "Podstawowy" najnowszej generacji. Wykonany z drewna dębowego. Ludowa mądrość mówi, że dobrą szynkę należy kroić nożem, aby kawałki miały optymalne cechy organoleptyczne do spożycia.
Produkty wykonane z gumy wulkanizowanej - Cylinder gumowy i szlifowanie

Produkty wykonane z gumy wulkanizowanej - Cylinder gumowy i szlifowanie

Produkujemy wulkanizowane wałki (cylindry) ze wszystkich rodzajów materiałów gumowych, w tym ich szlifowanie, naprawę i produkcję cylindrów na zamówienie.
BIO GRAN RESERVA KROJONA SZYNKA

BIO GRAN RESERVA KROJONA SZYNKA

BIO GRAN RESERVA KROJONA SZYNKA Referencja: 5606 WAGA: 80 gramów
100% Iberijski Szynka z Żołędzi D.O.P. Jabugo - Szynka Iberijska

100% Iberijski Szynka z Żołędzi D.O.P. Jabugo - Szynka Iberijska

Tylnia kończyna wieprza iberyjskiego z DOP Jabugo, poddana działaniu soli, a następnie procesowi suszenia Prezentacja: Cały kawałek z nogą, z linką, etykietą i znakiem jakości. Opcjonalnie pokrowiec i siatka. Jednostka sprzedaży: Cały kawałek z nogą o zmiennej wadze. Opakowanie: Papier (1 sztuka); pudełko kartonowe (1-2 sztuki/pudełko); kartonowy box (100 sztuk) Paletowanie: 3 pudełka na warstwę; 7 warstw na palecie Kolor: Charakterystyczny od różowego do purpurowego. Wygląd: Zewnętrzny: Typowy, zwarty. Po przekrojeniu: Zwartość, marmurkowatość i charakterystyczność. Smak: Mięso o delikatnym smaku. Wewnętrzny tłuszcz jest bardzo aromatyczny i płynny, topniejąc w ustach, zalewając podniebienie niezrównanym smakiem pełnym niuansów, intensywnym i długotrwałym. Zapach: Aromatyczny i delikatny. Tekstura: Gładka i jednorodna. Mało włóknista, bez kleistości ani rozmiękczenia.
Capocollo di Martina Franca

Capocollo di Martina Franca

Capocollo di Martina Franca to wykwintna wędlina, produkowana zgodnie z dawną tradycją rzemieślniczą. Ta wędlina charakteryzuje się pikantnym i aromatycznym smakiem, uzyskiwanym dzięki użyciu vincotto pugliese oraz wędzeniu drewnem z roślinności śródziemnomorskiej. Capocollo doskonale nadaje się do spożywania samodzielnie lub jako część deski wędlin, w towarzystwie lokalnych serów i win. Jego rzemieślnicza produkcja i unikalny smak czynią go produktem doskonałym w gastronomii pugliese.
Arancino z gotowaną szynką i mozzarellą

Arancino z gotowaną szynką i mozzarellą

Arancino od razu kojarzy się z połączeniem mięsa, warzyw, sosu, ryżu i bułki tartej. My jednak przedstawiamy go w naprawdę lekkiej i smacznej wersji, łącząc z ryżem kilka starannie wybranych składników. Kostki szynki gotowanej i ciągnąca mozzarella są głównymi bohaterami tego przepisu.
Gotowana włoska szynka - Delikatesa

Gotowana włoska szynka - Delikatesa

Gotowana włoska szynka - Delikatesa
BAWEŁNIANA TORBA NA SZYNK

BAWEŁNIANA TORBA NA SZYNK

SAC A JAMBON COTON ECRU APPRETE Sac à jambon en coton écru apprêté 100% naturel Pour un séchage pendu à l’abris des insectes et poussières Caractéristiques: Fermeture du sac par cordon coton Taille du sac: 59x68cm Toile 40gr/m2, 22 fil au cm 100% biodégradable Dimensions 59x68cm Autres dimensions sur demande Fonctions Affinage, Séchage Métiers Charcuteries – Salaisons
Iberyjska Szynka Bellota "50% Rasa Iberyjska" - Szynka

Iberyjska Szynka Bellota "50% Rasa Iberyjska" - Szynka

Produkt wykonany z przedniej kończyny (w tym nogi i kości) pochodzącej od dorosłych świń, poddanej odpowiedniemu procesowi solenia oraz dojrzewania. Świnie iberyjskie Brisa Świnie iberyjskie Brisa mają szczególne cechy, które wyraźnie odróżniają je od innych, co skutkuje produktami iberyjskimi najwyższej jakości. Są to osobniki z historią genetyczną, których pochodzenie sięga podgatunku Sus Scrofa Mediterraneus, rodzimych dla słynnych hiszpańskich dehes, głównie zlokalizowanych w Salamance. Proces solenia W Ibéricos Brisa wszystkie kawałki pokrywane są solą morską, aby wspomóc ich odwadnianie i konserwację, przyczyniając się tym samym do rozwoju typowego koloru i aromatów produktów dojrzewających. Pozostają w komorze solnej przez jeden dzień na każdy kilogram wagi świeżego kawałka, w kontrolowanej temperaturze, między 3º a 5º Celsjusza, oraz przy wilgotności względnej między 75% a 85%. Rasa: 100% iberyjska Żywienie: Żołędzie Etykieta: Czerwona Wartość energetyczna: 409.9 Kcal / 1701.7 KJ Tłuszcze: 32.3 g Tłuszcze nasycone: 9.7 g Węglowodany: 1 g Cukry: 0,5 g Białko: 28.8 g Sól: 3.6 g
Produkty samoobsługowe - Produkty samoobsługowe

Produkty samoobsługowe - Produkty samoobsługowe

Gran Baden Baden Gran Frankfurt Gran Krakauer Kiełbaski Wiedeńskie Frankfurt z boczkiem Frankfurt kanapka Bratwurst Gran Bratwurst Thüringer Frankfurt luzem Frankfurt małe Frankfurt specjalne Krakauer Bockwurst Kiełbaski Wiedeńskie Suszone chorizo Pieczone frikadelle Mini pieczone frikadelle Mięso na burgera Grobe Mettwurst Kiełbaski na szpikulcu Pikantwurst Frankfurt Bratwurst Frankfurt Super Max Tirolesa Barbacoa Szynka suszona Mortadela Boczek Szynka Praga Kassler Mallorca Kiełbaski koktajlowe
CENTRUM WYSOKIEJ WYDAJNOŚCI SZYNKI - CENTRUM WYSOKIEJ WYDAJNOŚCI SZYNKI SPECJALNE DLA RESTAURACJI I USŁUG ŻYWIENIOWYCH

CENTRUM WYSOKIEJ WYDAJNOŚCI SZYNKI - CENTRUM WYSOKIEJ WYDAJNOŚCI SZYNKI SPECJALNE DLA RESTAURACJI I USŁUG ŻYWIENIOWYCH

Centrum szynki, które nie ma końcowych przycięć, co zapewnia wysoką wydajność. Najlepsza opcja jakości do ceny dla placówek żywieniowych i gastronomii.