Polska, Lublin
... potraw, co czyni go wszechstronnym dodatkiem do każdego kulinarnego repertuaru. Niezależnie od tego, czy przygotowujesz kebab roślinny, czy soczysty pasztet mięsny, VG Hostly P-M C1 oferuje pyszny i satysfakcjonujący zamiennik. Zawierający 30g białka na 100g, VG Hostly P-M C1 Pea Meat Analog jest zarówno odżywczy, jak i pełen smaku. Jego wygląd przypominający szarpane mięso oraz aromat kurczaka...
Rumunia, Botosani
Doly-Com Distributie SRL to wiodący producent przetwórstwa mięsa w Rumunii, z siedzibą w Botoszany, Rumunia. Jest to jeden z największych zakładów ubojowych dla bydła, owiec oraz zakład rozbioru wieprzowiny, wołowiny i jagnięciny/baraniny. Firma ma zdolność uboju 60 000 sztuk rocznie oraz zdolność produkcyjną wynoszącą 2 672 ton tygodniowo, zajmując 7 477,65 m². Jesteśmy certyfikowani jako jeden z...
...Rozdrobniona pietruszka to wszechstronna zioła, która jest używana od czasów rzymskich jako dodatek i wzmacniacz smaku w potrawach wytrawnych. Uprawiana jest na całym świecie, a północna Afryka i Bliski Wschód są głównymi producentami. Pietruszka dodaje subtelny aromat i smak mieszanym przyprawom ziołowym, marynatom do mięsa, winegretom i zupom warzywnym. Doskonale komponuje się z daniami...
Szwajcaria, Wollerau
... GULASZY DO SZYBKICH ZAPIEKANEK... Szukasz idealnego garnka do drobiu, mięsa, pieczeni, ryżu, makaronu, sosu bolognese, risotto, warzyw, gulaszy, zup, chili con carne, curry, owoców morza, ziemniaków lub roślin strączkowych? Wybierz z naszej gamy garnków zapiekanych w różnych rozmiarach na swoje następne zdrowe kulinarne osiągnięcie. Doświadcz nowego smaku jedzenia, które zachowało swoje właściwości...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
...Embutido w całości lub połówkach, wykonany z mieszanki mielonego mięsa wieprzowego iberyjskiego, z dodatkiem soli i naturalnych przypraw, wyrabiany i pakowany w naturalną osłonkę. O delikatnym smaku i charakterystycznym aromacie. Z dojrzewaniem powyżej 4 miesięcy, o delikatnym smaku, charakterystycznym aromacie i finezyjnej teksturze. Proces produkcji: Wybór, mielenie, wyrabianie, pakowanie i...
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
...Nasza szynka iberyjska 100% z karmionych żołędzi ma intensywny i jasny kolor z wyraźnymi białymi smugami w swojej teksturze. W smaku docenia się intensywny i trwały aromat, a także wyczuwalne nuty orzechów, co pozwala uzyskać soczystą równowagę między stopniem słoności a starannym dojrzewaniem, a także długi i przyjemny posmak, który dodatkowo wzbogaca doświadczenie tego mistrzowskiego dzieła. SKU:613001 waga:4,5 – 5 kg...
Hiszpania, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... rezultacie ma charakterystyczną "naturalną mgłę" i zachowuje w pełni swoje właściwości oraz witaminy. Jest to oliwa o aromatycznym i intensywnym smaku trufli. Zaleca się do przygotowywania różnych potraw, takich jak: risotta, makarony, mięsa, jajka sadzone, tortilla i ryby. Nasze oliwy bogate w polifenole zawierają hydroksytyrozol, do którego dodawane są ekstrakty trufli. Termin przydatności do spożycia i okres przechowywania: 24 miesiące.
... mięsa cenią sobie lekko słodkawy aromat oraz fakt, że Yacon zwiększa zawartość błonnika w produktach pochodzenia zwierzęcego. Yacon jest również bardzo popularny jako substytut tłuszczu, sprawia, że potrawy są kremowe i przekształca na przykład chudy twaróg w delikates. Opakowanie: 20 kg Puszka: 240 g, etykietowana + neutralna...
Portugalia, Santarém
... jej charakterystyczny aromat i smak, co czyni ją pozycją obowiązkową dla każdego, kto szuka autentycznego smaku Portugalii. Kiełbasa krwawa ryżowa Monte Safira to nie tylko produkt; to celebracja portugalskiej kultury i tradycji. Idealna do grillowania lub dodawania do gulaszy, ta kiełbasa jest wszechstronna i może wzbogacić każde danie. Jej bogate smaki i wysokiej jakości składniki sprawiają, że jest ulubieńcem wśród mieszkańców i poszukiwaną delikatesą dla tych, którzy chcą odkrywać różnorodne smaki portugalskiej kuchni.
Włochy, Castellazzo Bormida (al)
... niezwykle wszechstronny i nadaje się do wielu przygotowań kulinarnych: - Dania Główne: Idealny do wzbogacania makaronów, risotto i gnocchi. - Mięsa i Ryby: Doskonały do podkreślenia smaku grillowanych mięs, pieczeni i dań rybnych. - Przyprawy: Świetny do produkcji oliw, masła i sosów truflowych. - Przystawki i Sery: Doskonale komponuje się z bruschettami, serami dojrzewającymi i wędlinami. Skontaktuj...
Zjednoczone Emiraty Arabskie, Dubai
...Udko to jeden z mięsniejszych kawałków kurczaka. Ma delikatny smak, a kość nogi podkreśla jego aromat. Podobnie jak udka, udka są tłustszym, twardszym kawałkiem mięsa w porównaniu do chudych piersi kurczaka, chociaż mają znacznie więcej smaku. Idealnie nadaje się do potraw grillowanych i smażonych jako przystawka.
Austria, Klagenfurt Am Wörthersee
... tradycyjnej produkcji. Dla aromatycznych i smakowo dojrzałych przysmaków. Klima-Reife-Schrank Produkujesz ręcznie robione wyroby mięsne lub wędliniarskie? Salami, boczek, szynka lub podobne przysmaki, które muszą dojrzewać dłużej, aby wydobyć pełnię smaku? W takim razie komora dojrzewania od KKT Lackner jest idealnym rozwiązaniem dla Ciebie. Komora dojrzewania zapewnia pożądaną i ustawioną wilgotność oraz temperaturę przez cały proces dojrzewania. Twoje produkty mogą równomiernie rozwijać smak i aromat oraz są chronione przed wahaniami temperatury i...
Francja, Perpignan Cedex
...Tymianek, którego grecka nazwa (thumon) oznaczała „ofiarę” i „zapach” ze względu na przyjemny aromat, jaki wydziela podczas palenia, jest z pewnością najczęściej używaną przyprawą w kuchni. Oferując więcej smaku, gdy jest w całości, a nie pokruszony, tymianek przyjemnie aromatyzuje grillowane potrawy, ryby, mięsa, sery, wywary, marynaty… a nawet desery! Jest niezbędnym składnikiem „bukietu garni...
Francja, Levallois Perret
...Papryka słodka to mała, ostra czerwona papryka o pikantnym, lekko gorzkim i bardzo aromatycznym smaku. Zastosowania papryki słodkiej w kuchni: Dobrze komponuje się z bazylią, kozieradką, anyżem, goździkami, imbirem, czosnkiem, kolendrą, kminkiem, majerankiem, pietruszką, tymiankiem, cynamonem i cebulą. Nadaje aromat i subtelnie podkreśla oliwy z oliwek, zupy, sosy, dodatki warzywne, mięsa czerwone, drób i ryby… Korzyści z papryki słodkiej: Bogata w witaminy C i A, kwas foliowy, potas i witaminę E.
Francja, Saint Christol De Rodières
...Składniki: - 97 % Ocet winny biały z winogron pochodzących z rolnictwa ekologicznego - 3 % Aromat naturalny - Bez alergenów, bez konserwantów - Niepasteryzowany Zalecenia dotyczące użycia: Ten ocet winny biały z orzechem doskonale komponuje się z rukolą lub cykorią. Nadaje się również do sałatek, marynat i przypraw. Potrawy, w szczególności białe mięsa, będą przyjemnie aromatyzowane tym octem. Produkt dostępny jest w pojemności 25 cl. Również w pojemnikach 3-5-10 litrów, w beczkach 220 litrów oraz w kontenerach na życzenie.
... E331, ekstrakty przyprawowe, aromat, wzmacniacz smaku E621, przeciwutleniacz E300 i E301, konserwant E250 Alergeny: mleko/produkty mleczne Dodatki: konserwowany, z przeciwutleniaczem, z wzmacniaczem smaku Średnie wartości odżywcze na: 100 g Wartość energetyczna: 1,19 kJ / 285,00 kcal Tłuszcz: 28,00 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,00 g Węglowodany: 1,00 g w tym cukry: 0,00 g Białko: 12,00 g Sól: 0,00 g Waga netto: 2 kg Waga brutto: 2,11 kg Głębokość/Szerokość/Wysokość: 0/0/0 mm Pozostały czas przydatności (dni): 119...
Wizją Food Ingredients Technologies jest tworzenie i produkcja na miarę aromatów i smaków spożywczych, które służą do realizacji i przetwarzania przepisów kulinarnych. W Food Ingredients Technologies jedzenie to nasza pasja, a my wiemy, że dla Ciebie również. Kiedy mówimy o jedzeniu, myślimy o smaku. Serce naszej działalności tkwi w harmonizacji naszego rzemiosła poprzez wykorzystanie...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play