Francja, Soreze
TOM PRESS oferuje profesjonalistom cały sprzęt do konserwacji, przetwarzania żywności i gotowania: N°1 dla pasjonatów rękodzieła. TOM PRESS projektuje i dystrybuuje ponad 5 000 referencji sprzętu i produktów do konserwacji, gotowania i przetwarzania żywności. Dzięki temu sprzętowi możesz produkować i przetwarzać owoce i warzywa, mięsa i ryby, nabiał, zboża oraz samodzielnie przygotować swoją wędl...
Francja, Issy-Les-Moulineaux
... do każdej okazji! Domaine: Dwaj bracia Charles-Henry i Emmanuel Fourny stoją na czele winnicy Veuve Fourny od 1993 roku. Reprezentują oni 5. pokolenie rodzinne tej wspaniałej posiadłości, której winnice znajdują się głównie w Vertus (Côte des Blancs). Gleby są wapienne, kredowe, a winiarstwo jest bardzo mało interwencyjne (drożdże dzikie, niskie dosowanie realizowane wyłącznie z cukru...
... duch odzwierciedla się dzisiaj w tym winie. WINEMAKING Zbierane ręcznie w optymalnej dojrzałości Winiarstwo zgodnie z metodami specyficznymi dla apelacji: Tłoczenie, pierwsza fermentacja, proces musowania i druga fermentacja w butelce Starzenie na osadzie przez minimum 12 miesięcy GRAPES Merlot Cabernet Franc TASTING Villa Bordeaux Rosé prezentuje jasnoróżowy kolor z delikatnymi, lekko rubinowymi refleksami. Nos oferuje eleganckie nuty czarnej porzeczki i dżemowych owoców.
Francja, Saint-Martin-Du-Vivier
...Szampan jest ostatecznym symbolem luksusu i celebracji na całym świecie. Produkowany wyłącznie w regionie Szampanii we Francji, ten prestiżowy win musujący jest wytwarzany według tradycyjnej metody, z drugą fermentacją w butelce, która nadaje mu drobne bąbelki i unikalny charakter. Ikoniczne szczepy, takie jak Chardonnay, Pinot Noir i Pinot Meunier, wnoszą do szampana bogaty bukiet aromatyczny...
...Energy-K to napój energetyczny fermentowany z Kombuchą. Cukier dodany przed fermentacją jest całkowicie wykorzystywany przez kultury Kombuchy. Napoje są butelkowane niepasteryzowane i niefiltrowane. Dzięki fermentacji w butelce powstaje orzeźwiająca gazowość. Kofeina pochodzi w 100% z palonej herbaty Mate z upraw ekologicznych (w wariancie: "Mate") lub z ekstraktu z ekologicznego Guarany (w pozostałych wariantach).
Portugalia, Figueira Da Foz
... wszechstronny i zrównoważony surowiec, który przyczynia się do gospodarki o obiegu zamkniętym i redukcji odpadów. Niezależnie od sektora, czy to spożywczego, farmaceutycznego, kosmetycznego, napojów czy innych, wino w dużych ilościach oferuje liczne możliwości zastosowania, umożliwiając tworzenie produktów wysokiej jakości i o wartości dodanej.
Francja, Roubia
...CÉPAGES 20% Grenache Blanc 20% Ugni Blanc 20% Marsanne 20% Roussane, 20% Clairette Degré 13° VINIFICATION Zbiór mechaniczny pozwala nam na szybkie zbieranie winogron w chłodny poranek, aby zachować wszystkie aromaty. Fermentacja w zbiornikach inox w niskiej temperaturze oraz dojrzewanie na osadzie przez 10 miesięcy, aby nadać winu pełnię. DÉGUSTATION Jasnozłota barwa, srebrzyste refleksy...
Francja, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Szampan Assemblage : Chardonnay Potencjał do starzenia : Około 4 lata Winiarstwo : Zbiór ręczny, delikatne i stopniowe tłoczenie, fermentacja alkoholowa w zbiornikach inox, mieszanie cuvées, a następnie dodanie likieru do tirage. Dojrzewanie przez 15 miesięcy i degorżowanie przed dodaniem likieru do dozowania.
Francja, La Roche-Des-Arnauds
...Mamy tutaj przerobioną rudość, która lekko zabarwiła się dzięki swojemu delikatnemu efektowi od płatków ryżowych. Imbir doskonale współgra z ryżem dzięki swojej legendarnej harmonii. Prawie pieprzny, można odnieść wrażenie, że jest tu mieszanka cytrusów, ale nie, imbir zajmuje miejsce pod kołdrą, ale cieszymy się, że tam jest! I korzystamy z tego! Moja dziewczyna pięknie się prezentuje z tym: Małżeństwo: smażone potrawy ogólnie, mięso lub ryba w towarzystwie pikantnego i/lub mocnego sosu. Naprawdę, moja dziewczyna pasuje wszędzie, to niesamowite; z makijażem lub bez. :p...
Francja, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFIKACJA : Różowe uzyskane przez macerację. DEGUSTACJE : Rzadkie wino o unikalnym smaku. Nos zaskakuje, jest bogaty i złożony z nutami małych czerwonych owoców i przypraw. Jego delikatny, dobrze zbalansowany smak łączy świeżość z finezją. To wino do posiłków, doskonale komponuje się z białym mięsem i serami. MEDAL : 1 gwiazdka w Przewodniku Hachette des Vins 2021...
Hiszpania, Murcia
...Rosé od Sinner Wine - Wino różowe Rocznik 2021 Wino z Toledo, Castilla la Mancha, Hiszpania: Odmiana Garnacha - Musujące wino różowe – Alkohol 9% Wytwarzane z wyselekcjonowanych winogron, z drugą fermentacją w butelce, gdzie nabywa naturalne bąbelki. Faza wizualna: Intensywny różowy kolor, podkreślający swoje jasne tony. Faza olfaktoryczna: Nasze różowe wino Garnacha jest lekkie, świeże i owocowe. Wina z Hiszpanii...
Francja, Lys Haut Layon
...Terroir: Gleba gliniasta żwirowa na łupkach Situacja: Haut layon Winifikacja Winifikacja odbywa się zgodnie z metodą tradycyjną. Fermentacja w butelce przeprowadzana jest z naturalnymi cukrami winogron. Degustacja w temperaturze od 6 do 8°C Oko: Jasnożółty Nos: Owoce żółte Usta: Delikatne i złożone aromaty przypominające dojrzałą brzoskwinię i nektarynę. Żywe, niemal nerwowe atakowanie. Usta...
Hiszpania, Murcia
...Wykonane z najlepszych winogron Tempranillo, wybranych z naszych najstarszych winnic, ręcznie zbieranych w małych skrzynkach i klasyfikowanych przy stole selekcyjnym. Fermentacja malolaktyczna oraz dalsze starzenie przez 24 miesiące w nowych francuskich beczkach dębowych. Na koniec wino spędza co najmniej 12 miesięcy w butelce, zanim trafi na rynek. Butelka: 0,75L Butelka Magnum: 1,75L...
Francja, Saint Cannat
... fermentacja, w 30% w beczkach dębowych, a pozostałe w zbiornikach inox z regulacją temperatury. Wino jest butelkowane w zamku, a następnie odpoczywa w butelce przed wysyłką. DÉGUSTATION Ta cuvée Pouilly-Fuissé ma jasną, błyszczącą złotą barwę. Jej nos, bardzo otwarty, wyraża nuty głogu, kwiatu akacji i cytrusów, a także delikatny akcent przypraw. Atak w ustach jest świeży, lekko kwaskowaty, a stopniowo tworzy uczucie okrągłości. Obecna jest nuta kandyzowanych cytrusów.
De Dolle Brouwers warzy na ograniczoną skalę i w rzemieślniczy sposób kilka wyjątkowych piw: Oerbier, Arabier, Boskeun, Dulle Teve, Stille Nacht i Stout. Wszystkie piwa od Dolle Brouwers są niefiltrowane, niepasteryzowane i z wtórną fermentacją w butelce. Browar w Esen można odwiedzać po wcześniejszym umówieniu dla grup minimum 30 osób (również w tygodniu, ale nie we wtorki i środy).
Belgia, Kortrijk-Marke
Goedendag należy do typu mocno blond piw. Jest to piwo górnej fermentacji z wtórną fermentacją w butelce. Jasnozłote piwo tworzy ładną, solidną pianę podczas nalewania. W aromacie wyczuwalna jest owocowość, która przypomina dojrzałego banana, w połączeniu z kwiatowym chmielem. W smaku również można znaleźć owocowość i chmielowość. Jest to pięknie wspierane przez delikatną, szlachetną goryczkę. Zawartość alkoholu wynosząca 8% podkreśla mocny charakter Goedendag.
Dwanaście różnych piw, w tym Bockor, Blauw, Kriek Max, Omer Traditional Blond i Brasserie LeFort. OMER. Traditional Blond to wyśmienite piwo górnej fermentacji, z wtórną fermentacją w butelce, warzone według tradycyjnej receptury. OMER. ma delikatny, owocowy aromat i subtelną goryczkę.
Luksemburg, Machtum
Domaine produkuje wszystkie znane szczepy winorośli z luksemburskiego winnictwa: Elbling, Rivaner, Auxerrois, Pinot Blanc, Pinot Gris, Riesling, Gewürztraminer, Chardonnay, St Laurent i Pinot Noir. Crémant de Luxembourg jest wytwarzany zgodnie z tradycyjną metodą, z fermentacją w butelce i dojrzewaniem na osadzie przez co najmniej rok. Nasze wina wyróżniają się bogactwem aromatycznym i...
Belgia, Ruddervoorde
...De Leite utrzymuje rzemieślniczy charakter i zdecydowanie stawia na jakość. 'Chcemy nadal czerpać przyjemność z warzenia piwa. Wszystkie nasze piwa są piwami górnej fermentacji z wtórną fermentacją w butelce. Każde piwo ma artystyczną etykietę, zaprojektowaną przez artystów. Nasze piwa: Femme Fatale, Bon Homme, Enfant Terriple, Cuvée Mam'zelle, Ma mère spéciale, Cuvée Jeun'homme, Cuvée Soeur Ise, Fils à Papa.
Warzenie piw sezonowych z lokalnych składników i fermentacja w butelce: Reninge Bitter Blond, Reninge Oud Bruin, Reninge Krieken Rood.
Hiszpania, Valencia
Typ piwa: PALE ALE AMBAR (fermentacja górna), z dodatkiem pomarańczy z Walencji. Z dobrze zbalansowaną słodowością i chmielem, dodając pomarańczę, aby nadać mu wyjątkowy i wyróżniający się charakter z naszej ziemi oraz od innych piw na rynku. Piwo niepasteryzowane i niefiltrowane, fermentacja w drugiej butelce. Alkohol: 5% Vol Wygląd: Kolor bursztynowy, intensywny i z pianą. Podniebienie: Smak...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play