...Odkryj nasze produkty nagrodzone na Światowym Festiwalu Kiełbasy edycja 2023.
MEDAL ZŁOTY Kiełbasa sucha z ziołami prowansalskimi
MEDAL SREBRNY Kiełbasa sucha z czystego mięsa wieprzowego
MEDAL SREBRNY Kiełbasa sucha
MEDAL SREBRNY Chorizo łagodne
Mały + :
Idealne pudełko, aby urozmaicić smaki i aromaty, które uzależni cię!
UGS:2200056000000-1
Waga:1,2 kg
Precyzja dotycząca wagi: Produkt...
... jelito wołowe. 100% składników naturalnych. Bez sztucznych E’s.
Waga: 0,280 kg
Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia to 15º-18ºC.
Proces produkcji: Wybór, mielenie, wyrabianie, pakowanie i dojrzewanie.
Składniki: Mięso wieprzowe iberyjskie z żołędzi, sól, cukry, naturalne przyprawy, białko roślinne.
Waga: 0,280 kg...
...SKŁADNIKI: mięso wieprzowe i boczek, sól, przyprawy, cukier, aromaty, stabilizator E451, wzmacniacz smaku E621 i przeciwutleniacz E300. Naturalna osłonka wieprzowa. Może zawierać białko mleka i soi oraz musztardę.
...W produkcji tej domowej kiełbasy wykorzystuje się szlachetne części świń z "Oznaczeniem Pochodzenia Teruel" Duroc, takie jak łopatka i boczek, starannie wyselekcjonowane przyprawy oraz naturalne jelita, co nadaje jej intensywny i charakterystyczny smak, a także sprawia, że jest to produkt bardzo zdrowy.
...Nasz Lomo de Bellota Ibérico ma intensywny, bordowy kolor z perłowymi żyłkami tłuszczu, delikatną i kremową konsystencję, intensywny i trwały smak oraz intensywny i przyjemny aromat. Powolny proces naturalnego suszenia oraz marynata z papryki i naturalnych przypraw stosowana przez rodzinę przez trzy pokolenia nadaje naszemu lomo de bellota ibérico niezrównany bukiet.
...Idealne połączenie krojenia i ważenia: ergonomiczne, łatwe do czyszczenia, proste w obsłudze, oszczędzające energię.
Idealne do wszystkich ręcznych zadań krojenia, takich jak gotowana szynka, gotowane i pieczone kiełbasy, pokrojony ser lub produkty długoterminowe, takie jak salamii szynka suszona na powietrzu. Ponadto jest to oszczędne rozwiązanie, jeśli wymagane jest ważenie metrologicznie...
...Salami felino, spośród tysiąca włoskich salami, jest najsłodszy, robiony z małą ilością soli, ziarnistego pieprzu i dojrzewający w dolinie szynki parmeńskiej. Tylko z ciężkich włoskich świń, zaczynając od „trito di banco” (chude mięso, bez żył i z cienką warstwą tłuszczu), najpierw mielonego na średnią grubość, następnie wyrabianego z przyprawami (sól, pieprz, odrobina białego wina...
...którą wszyscy znamy. Dojrzewanie odbywa się w kontrolowanych warunkach wilgotności i temperatury przez co najmniej 45 dni. Polecana jako przystawka oraz jako składnik dań głównych (np. makaron zapiekany).
Kategoria: Wędliny kalabryjskie
WAGA: 300/350 g
SKŁADNIKI: Mięso wieprzowe, sól, naturalne aromaty i przyprawy
Cukry: dextroza i sacharoza
Przeciwutleniacze: E301
Konserwanty: E250-E252
Waga: 0.350 kg...
...Szynki i Wędliny Juan Fernández S.L.
"El Bierzo"
Park Przemysłowy Bierzo, s/n, 24560 Toral de los Vados, León - Hiszpania
www.jamonesyembutidosjuanfernandez.es...
...Wybieramy najlepsze kawałki do produkcji naszych kiełbas. Pochodzące z łopatki, brzucha lub szynki świń, głównie z Owernii lub Rodanu-Alp, każde wybrane mięso wchodzi w skład starannie dobranej mieszanki. Dzięki temu zapewniamy każdej z naszych receptur cechy delikatności i intensywności aromatycznej.
Napełnianie naturalnymi osłonkami odbywa się ręcznie.
...Peso 0,6 kg
Ingredienty:
Mięso wieprzowe, Sól, Dekstroza, Aromaty naturalne, Przyprawy, Przeciwutleniacze, E301, Konserwanty, E252
Wartości odżywcze i energetyczne na 100 g produktu
Wartość energetyczna 278 kcal 1158 kJ
Tłuszcze 20,1 g w tym tłuszcze nasycone 6,9 g
Węglowodany 1,2 g w tym cukry 1,1 g
Białko 24 g błonnik pokarmowy 0,02 g sól 4,7...
...Oferujemy nową koncepcję przekąsek. Są szybkie i łatwe do przygotowania, idealne jako przystawka. Można je jeść wszędzie: w domu, w pracy lub na świeżym powietrzu.
...Gotowana salami wyprodukowana z najlepszych wybranych krajowych mięs, aromatyzowana winem Aleatico z naszego regionu, Tuscia. Wydobywa delikatny zapach, szczególnie odpowiedni do focaccii lub smażonej pizzy.
LUIS OLIVERAS S.A. to firma rodzinna specjalizująca się w produkcji wędlin suszonych od 1933 roku. Znajdujemy się w północno-wschodniej Hiszpanii, bardzo blisko granicy francuskiej, w pobliżu głównych portów i lotnisk. Połączenie naszego rzemiosła i najlepszych surowców pozwala nam produkować wędliny najwyższej jakości z wieprzowiny, a także wędliny Halal na bazie indyka i wołowiny, które wytwarza...
...Salami Felino to wykwintny wędlin, który przygotowywany jest z mięsa wieprzowego. Nazwa pochodzi od miejscowości, w której powstaje, czyli z kraju w prowincji Parma. Salami Felino charakteryzuje się wyższą zawartością białka i mniejszą ilością tłuszczu w porównaniu do innych salami tego samego typu.
Tradycyjnie kroi się je w sposób ukośny, tworząc w ten sposób owalne plastry, których długość jest około dwukrotnie większa od średnicy salami.
...Produkujemy z wielkim szacunkiem dla tradycji starych kiełbas i suchych kiełbas: naturalne osłonki, świeże mięso, bez barwników, bezglutenowe i bez dodatku azotanów.
...Salami pozyskiwane z anatomicznej części brzucha wołowego, jest solone przez krótki czas, następnie myte w bieżącej wodzie, przyprawiane pieprzem i naturalnymi ziołami, dojrzewane i naturalnie wędzone.
SKŁADNIKI: mięso wołowe certyfikowane halal, sól, pieprz (słodki lub ostry). Konserwanty E 250, E 252, E 300, przyprawy i naturalne aromaty.
CECHY: bez laktozy i innych produktów mlecznych...
...Przygotowane do produkcji wszystkich rodzajów chorizo, zarówno słodkiego, jak i pikantnego, zgodnie z potrzebami naszych klientów. Te przygotowania zawierają wszystkie niezbędne składniki do uzyskania chorizo o doskonałej jakości.
...Guanciale to wędlina pozyskiwana z policzka świni. Mięso jest masowane solą przez około pięć dni. Po dodaniu pieprzu i papryczki chili, jest aromatyzowane rozmarynem i szałwią, aby nadać mu jeszcze więcej smaku. Dojrzewanie, trwające od 60 do 90 dni, odbywa się w pomieszczeniach o optymalnym klimacie i wilgotności. Jest wykorzystywane w kuchni w różnych przepisach i sosach: makaronie alla carbonara, gricia i amatriciana, aby wymienić te najbardziej znane.
...Nasze białka sojowe MCÖ zostały zaprojektowane, aby umożliwić Ci skorzystanie z naszego doświadczenia, a także podzielić się z Tobą naszymi kreacjami i pomysłami na przepisy prosto z naszej kuchni przygotowawczej.
Składniki:
- Soja francuska bio
- Woda
- Naturalne aromaty
Sposób przygotowania:
- Smażenie przez 3 do 4 minut.
Aby spożyć od razu: Smażyć najlepiej w głębokim tłuszczu (w garnku z...
Jesteśmy centralą zakupową produktów spożywczych suchych, świeżych i mrożonych, specjalizującą się również w projektowaniu i produkcji zestawów racji żywnościowych 24H "Meal Ready to Eat" - MRE, przeznaczonych do celów wojskowych i humanitarnych.
Nasza oferta jest bardzo zróżnicowana, jesteśmy w stanie dostarczyć w dużych ilościach zarówno mrożone kurczaki, olej roślinny, koncentrat pomidorowy, w...
CENTRALE D, zakład znajdujący się w Saint-Etienne, jest hurtownią spożywczą dla profesjonalistów i osób prywatnych. CENTRALE D oferuje szeroki wybór produktów spożywczych i opakowań zarówno dla profesjonalistów, jak i dla osób prywatnych.
W CENTRALE D znajdziesz całą gamę produktów spożywczych:
- w naszej Przestrzeni Świeżej: sery, produkty mleczne, owoce i warzywa, mięsa i ryby, wędliny, owoce ...
...pudełka na makaron, opakowania na kanapki, pojemniki na kiełbasyisalami. To idealny materiał opakowaniowy dla kubków dla zwierząt i innych produktów spożywczych.
Produkcja specjalna jest realizowana zgodnie z próbkami płyt naszych klientów.
APET jest w 100% poddawany recyklingowi i przyjazny dla środowiska. APET (amorficzny politereftalan etylenu) to plastik termiczny i należy do rodziny produktów poliestrowych.
...Jadalny, dla cabano, gotowana i wędzona chorizo, półwędzona (frankfurterki i hot dogi, kiełbasy strasburskie; cervelas; czarna lub biała butifarra), z delikatnym kęsem jak naturalna osłonka.