Francja, Carpentras
...Odkryj nasze produkty nagrodzone na Światowym Festiwalu Kiełbasy edycja 2023. MEDAL ZŁOTY Kiełbasa sucha z ziołami prowansalskimi MEDAL SREBRNY Kiełbasa sucha z czystego mięsa wieprzowego MEDAL SREBRNY Kiełbasa sucha MEDAL SREBRNY Chorizo łagodne Mały + : Idealne pudełko, aby urozmaicić smaki i aromaty, które uzależni cię! UGS:2200056000000-1 Waga:1,2 kg Precyzja dotycząca wagi: Produkt...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
... jelito wołowe. 100% składników naturalnych. Bez sztucznych E’s. Waga: 0,280 kg Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia to 15º-18ºC. Proces produkcji: Wybór, mielenie, wyrabianie, pakowanie i dojrzewanie. Składniki: Mięso wieprzowe iberyjskie z żołędzi, sól, cukry, naturalne przyprawy, białko roślinne. Waga: 0,280 kg...
Hiszpania, Montcada i Reixac-Barcelona
...SKŁADNIKI: mięso wieprzowe i boczek, sól, przyprawy, cukier, aromaty, stabilizator E451, wzmacniacz smaku E621 i przeciwutleniacz E300. Naturalna osłonka wieprzowa. Może zawierać białko mleka i soi oraz musztardę.
Hiszpania, Monroyo (teruel)
...W produkcji tej domowej kiełbasy wykorzystuje się szlachetne części świń z "Oznaczeniem Pochodzenia Teruel" Duroc, takie jak łopatka i boczek, starannie wyselekcjonowane przyprawy oraz naturalne jelita, co nadaje jej intensywny i charakterystyczny smak, a także sprawia, że jest to produkt bardzo zdrowy.
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
...Nasz Lomo de Bellota Ibérico ma intensywny, bordowy kolor z perłowymi żyłkami tłuszczu, delikatną i kremową konsystencję, intensywny i trwały smak oraz intensywny i przyjemny aromat. Powolny proces naturalnego suszenia oraz marynata z papryki i naturalnych przypraw stosowana przez rodzinę przez trzy pokolenia nadaje naszemu lomo de bellota ibérico niezrównany bukiet.
Niemcy, Balingen
...Idealne połączenie krojenia i ważenia: ergonomiczne, łatwe do czyszczenia, proste w obsłudze, oszczędzające energię. Idealne do wszystkich ręcznych zadań krojenia, takich jak gotowana szynka, gotowane i pieczone kiełbasy, pokrojony ser lub produkty długoterminowe, takie jak salami i szynka suszona na powietrzu. Ponadto jest to oszczędne rozwiązanie, jeśli wymagane jest ważenie metrologicznie...
Włochy, Orsogna
...Salumi i sery typowe dla Abruzji * Salami z truflami * Salami Aquilano Dolce Tondo * Salami Cigolana Dolce * Salami Cigolana Piccante * Salami z wątroby wieprzowej typu Cigolana * Salami Piccante Bastoncino * Salami Spianata Aquilana * Świeże kiełbasy abruzyjskie Nasze sery: * Klasyczna caciotta z mleka krowiego * Caciotta z szczypiorkiem * Caciotta z orzechami * Caciotta z czarnymi oliwkami * Caciotta z zielonymi oliwkami * Caciotta z papryczkami chili * Caciotta z truflami...
...Salami felino, spośród tysiąca włoskich salami, jest najsłodszy, robiony z małą ilością soli, ziarnistego pieprzu i dojrzewający w dolinie szynki parmeńskiej. Tylko z ciężkich włoskich świń, zaczynając od „trito di banco” (chude mięso, bez żył i z cienką warstwą tłuszczu), najpierw mielonego na średnią grubość, następnie wyrabianego z przyprawami (sól, pieprz, odrobina białego wina...
Włochy, Mesoraca
...którą wszyscy znamy. Dojrzewanie odbywa się w kontrolowanych warunkach wilgotności i temperatury przez co najmniej 45 dni. Polecana jako przystawka oraz jako składnik dań głównych (np. makaron zapiekany). Kategoria: Wędliny kalabryjskie WAGA: 300/350 g SKŁADNIKI: Mięso wieprzowe, sól, naturalne aromaty i przyprawy Cukry: dextroza i sacharoza Przeciwutleniacze: E301 Konserwanty: E250-E252 Waga: 0.350 kg...
Hiszpania, Toral De Los Vados-León-España
...Szynki i Wędliny Juan Fernández S.L. "El Bierzo" Park Przemysłowy Bierzo, s/n, 24560 Toral de los Vados, León - Hiszpania www.jamonesyembutidosjuanfernandez.es...
Francja, Saint-André-Le-Puy
...Wybieramy najlepsze kawałki do produkcji naszych kiełbas. Pochodzące z łopatki, brzucha lub szynki świń, głównie z Owernii lub Rodanu-Alp, każde wybrane mięso wchodzi w skład starannie dobranej mieszanki. Dzięki temu zapewniamy każdej z naszych receptur cechy delikatności i intensywności aromatycznej. Napełnianie naturalnymi osłonkami odbywa się ręcznie.
Pasujące produkty
kiełbasy z Owernii
kiełbasy z Owernii
Włochy, Mugnano Del Cardinale
...Peso 0,6 kg Ingredienty: Mięso wieprzowe, Sól, Dekstroza, Aromaty naturalne, Przyprawy, Przeciwutleniacze, E301, Konserwanty, E252 Wartości odżywcze i energetyczne na 100 g produktu Wartość energetyczna 278 kcal 1158 kJ Tłuszcze 20,1 g w tym tłuszcze nasycone 6,9 g Węglowodany 1,2 g w tym cukry 1,1 g Białko 24 g błonnik pokarmowy 0,02 g sól 4,7...
...Oferujemy nową koncepcję przekąsek. Są szybkie i łatwe do przygotowania, idealne jako przystawka. Można je jeść wszędzie: w domu, w pracy lub na świeżym powietrzu.
Włochy, Viterbo
...Gotowana salami wyprodukowana z najlepszych wybranych krajowych mięs, aromatyzowana winem Aleatico z naszego regionu, Tuscia. Wydobywa delikatny zapach, szczególnie odpowiedni do focaccii lub smażonej pizzy.
LUIS OLIVERAS S.A. to firma rodzinna specjalizująca się w produkcji wędlin suszonych od 1933 roku. Znajdujemy się w północno-wschodniej Hiszpanii, bardzo blisko granicy francuskiej, w pobliżu głównych portów i lotnisk. Połączenie naszego rzemiosła i najlepszych surowców pozwala nam produkować wędliny najwyższej jakości z wieprzowiny, a także wędliny Halal na bazie indyka i wołowiny, które wytwarza...
Włochy, Codogno
...Salami Felino to wykwintny wędlin, który przygotowywany jest z mięsa wieprzowego. Nazwa pochodzi od miejscowości, w której powstaje, czyli z kraju w prowincji Parma. Salami Felino charakteryzuje się wyższą zawartością białka i mniejszą ilością tłuszczu w porównaniu do innych salami tego samego typu. Tradycyjnie kroi się je w sposób ukośny, tworząc w ten sposób owalne plastry, których długość jest około dwukrotnie większa od średnicy salami.
Francja, LA ROCHETTE
...Produkujemy z wielkim szacunkiem dla tradycji starych kiełbas i suchych kiełbas: naturalne osłonki, świeże mięso, bez barwników, bezglutenowe i bez dodatku azotanów.
Włochy, Treviso
...Salami pozyskiwane z anatomicznej części brzucha wołowego, jest solone przez krótki czas, następnie myte w bieżącej wodzie, przyprawiane pieprzem i naturalnymi ziołami, dojrzewane i naturalnie wędzone. SKŁADNIKI: mięso wołowe certyfikowane halal, sól, pieprz (słodki lub ostry). Konserwanty E 250, E 252, E 300, przyprawy i naturalne aromaty. CECHY: bez laktozy i innych produktów mlecznych...
Hiszpania, Alhama De Murcia
...Przygotowane do produkcji wszystkich rodzajów chorizo, zarówno słodkiego, jak i pikantnego, zgodnie z potrzebami naszych klientów. Te przygotowania zawierają wszystkie niezbędne składniki do uzyskania chorizo o doskonałej jakości.
Włochy, Marciano Della Chiana
...Guanciale to wędlina pozyskiwana z policzka świni. Mięso jest masowane solą przez około pięć dni. Po dodaniu pieprzu i papryczki chili, jest aromatyzowane rozmarynem i szałwią, aby nadać mu jeszcze więcej smaku. Dojrzewanie, trwające od 60 do 90 dni, odbywa się w pomieszczeniach o optymalnym klimacie i wilgotności. Jest wykorzystywane w kuchni w różnych przepisach i sosach: makaronie alla carbonara, gricia i amatriciana, aby wymienić te najbardziej znane.
...Spicefit Mieszanki ziół i przypraw z całego świata, aby nadać Twoim potrawom wyjątkowy smak.
...SEMIARTISAN SALUMI: ŚWIEŻA I DOJRZAŁA KIEŁBASA, SUROWY PROSCIUTTO, NDUJA, SŁODKA I OSTRY SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Francja, La Jaille Yvon
...Nasze białka sojowe MCÖ zostały zaprojektowane, aby umożliwić Ci skorzystanie z naszego doświadczenia, a także podzielić się z Tobą naszymi kreacjami i pomysłami na przepisy prosto z naszej kuchni przygotowawczej. Składniki: - Soja francuska bio - Woda - Naturalne aromaty Sposób przygotowania: - Smażenie przez 3 do 4 minut. Aby spożyć od razu: Smażyć najlepiej w głębokim tłuszczu (w garnku z...
Francja, Puget-Sur-Argens
Jesteśmy centralą zakupową produktów spożywczych suchych, świeżych i mrożonych, specjalizującą się również w projektowaniu i produkcji zestawów racji żywnościowych 24H "Meal Ready to Eat" - MRE, przeznaczonych do celów wojskowych i humanitarnych. Nasza oferta jest bardzo zróżnicowana, jesteśmy w stanie dostarczyć w dużych ilościach zarówno mrożone kurczaki, olej roślinny, koncentrat pomidorowy, w...
Francja, Saint-Etienne
CENTRALE D, zakład znajdujący się w Saint-Etienne, jest hurtownią spożywczą dla profesjonalistów i osób prywatnych. CENTRALE D oferuje szeroki wybór produktów spożywczych i opakowań zarówno dla profesjonalistów, jak i dla osób prywatnych. W CENTRALE D znajdziesz całą gamę produktów spożywczych: - w naszej Przestrzeni Świeżej: sery, produkty mleczne, owoce i warzywa, mięsa i ryby, wędliny, owoce ...
Turcja, Istanbul
...pudełka na makaron, opakowania na kanapki, pojemniki na kiełbasy i salami. To idealny materiał opakowaniowy dla kubków dla zwierząt i innych produktów spożywczych. Produkcja specjalna jest realizowana zgodnie z próbkami płyt naszych klientów. APET jest w 100% poddawany recyklingowi i przyjazny dla środowiska. APET (amorficzny politereftalan etylenu) to plastik termiczny i należy do rodziny produktów poliestrowych.
...Jadalny, dla cabano, gotowana i wędzona chorizo, półwędzona (frankfurterki i hot dogi, kiełbasy strasburskie; cervelas; czarna lub biała butifarra), z delikatnym kęsem jak naturalna osłonka.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania