Włochy, Marmirolo
...W: 120 - 130. Mąka typu '00' uzyskana z wyselekcjonowanych ziaren włoskich i europejskich. Idealna do szybkich ciast. Pozwala uzyskać kruchą i smaczną masę. Polecana do wszystkich przygotowań na bazie ciasta kruchego: tarty, ciasteczka, canestrelli oraz mała cukiernia, suche ciastka, wafle. 10KG...
Włochy, Guardiagrele
Założona w 2011 roku w Abruzji, Włochy, Promix Srl jest punktem odniesienia w branży półproduktów do pieczenia, cukiernictwa i pizzerii, łącząc tradycję rzemieślniczą z innowacjami technologicznymi, aby oferować produkty najwyższej jakości. Nasze półprodukty są opracowywane z etycznym podejściem, wykorzystując naturalne i zrównoważone składniki, zapewniając czystą etykietę, która odpowiada na rosn...
Włochy, Giuliano
Od ponad czterdziestu lat, Di Rosa jest punktem odniesienia w branży cukierniczej, oferując szeroką gamę produktów, które łączą włoską sztukę rzemieślniczą z pasją do jakości. Z ponad 200 artykułami gotowymi do eksportu na całym świecie, Di Rosa to nie tylko marka, ale gwarancja doskonałości i autentyczności. Nasza firma nie tylko dystrybuuje produkty wysokiej jakości, ale specjalizuje się również...
Włochy, Castellamare
Benvenuti in Ipos, il vostro punto di riferimento per il vero Made in Italy. Con profonde radici nelle tradizioni artigianali italiane, Ipos si impegna a preservare e promuovere l'autenticità e la qualità che il nostro paese ha da offrire. Siamo una vetrina per migliaia di piccole aziende che, con immutata passione, lavorano per mantenere vive le pratiche tradizionali, resistendo alla standardizza...
Włochy, Milano
...mentolowego, intensywnego i trwałego, jeśli jest letni. POŁĄCZENIA Udekorowuje ciasta i lody, polewany na panna cottę, osładza napoje gorące; najlepiej komponuje się z serami świeżymi i miękkimi, takimi jak stracchino, taleggio.
Włochy, Orbassano
...Te zielone ravioli z świeżego ciasta, nadziewane ricottą i szpinakiem, to ponadczasowa klasyka włoskiej tradycji kulinarnej, doskonale zrównoważona między prostotą a wyrafinowaniem. Ciasto jest zielone, ponieważ zostało wymieszane ze szpinakiem, a jego jedwabista konsystencja idealnie nadaje się do eleganckiego zamknięcia delikatnego i bogatego nadzienia.
Włochy, Giarre
Firma FC FOOD ma ponad 10-letnie doświadczenie w branży Food & Catering, dystrybucji świeżej pizzy, produktów piekarniczych oraz rzemieślniczych Granit Siciliane. FC FOOD produkuje i sprzedaje typowe produkty sycylijskie. Specjalizuje się w produkcji Arancini, stosując tradycyjną metodę, i może oferować dostosowane gramatury oraz przyprawy na życzenie klienta. Produkuje i sprzedaje prawdziwą rzemi...
Włochy, Goito
...% (3,25-3,5 litra / worek 25 kg) konsystencje odlewane, przy 14-15% (3,5-3,75 l / worek 25 kg) konsystencje samopoziomujące. Małe objętości ciasta można mieszać za pomocą podwójnego / potrójnego mieszadła śrubowego wyposażonego w regulator prędkości. Wprowadzić na miejsce poprzez iniekcję lub wylewanie w ciągu 60' od zapakowania. Jeśli temperatura w momencie aplikacji wynosi od 0 do 5 °C, rozwój...
Włochy, Capo D'orlando
... wielu odmian limonek, z combavy. EFEKTY KORZYSTNE Chociaż zawiera mniej witaminy C niż cytryna, limonka jest doskonałym źródłem kwasu askorbinowego. 100 g limonki dostarcza około 35% zalecanej dziennej wartości. Miąższ i skórka limonki zawierają polifenole i terpeny, które poprawiają stan metaboliczny i hamują powstawanie nowotworów. W KUCHNI Sok z limonki w kuchni można wykorzystać do marynowania kurczaka. Skórka limonki może być używana do ciast, muffinów lub kruchego ciasta na tarty.
Włochy, Campo San Martino
... przechowalni dla: - Ryb - Warzyw - Ciasta na pizzę - Wina Mekano 400 to lodówka do przechowywania ryb z rodziny Mekano Green, kompaktowa, ale bogata w funkcje. Wszechstronna i łatwo dostosowująca się do nawet najmniejszych przestrzeni. Idealna do przechowywania świeżej ryby dzięki systemowi chłodzenia z piankowym wymiennikiem ciepła z trzech stron oraz wewnętrznemu otworowi odpływowemu, który ułatwia...
...Gastronomia palermitańska jest bogata w produkty, dla których warto pokonać kilometry, aby je skosztować. Wśród nich wyróżnia się ravazzata, przepis na bazie ciasta chlebowego, nadziewany wyśmienitym ragù, który możecie delektować się, kiedy i gdzie chcecie, dzięki naszej przygotowanej wersji.
Włochy, Mason Vicentino
...Komora fermentacyjna do wózków i pieców obrotowych. Utrzymuje i produkuje wybrane oraz programowalne warunki temperatury i wilgotności, co zapewnia równomierny i doskonały proces fermentacji ciasta. Wykonana jest ze stali nierdzewnej, co zapewnia stabilną mieszankę ciepła i pary, a kanały doprowadzające i wyciągające kierują parę w każde miejsce komory.
Włochy, Napoli
...Maszyna do różnych rodzajów ciasta, takich jak pizza, chleb, ciastka, brioche itp. Struktura pokryta farbą odporną na zarysowania, misa, trzepaczka i pokrywa ze stali nierdzewnej. Specyfikacje techniczne Moc 3,7 kW, 400/3V, pojemność misy 80 l dim. 950x840x1500h...
...Ciastko z kruchego ciasta z miękkim wnętrzem wypełnionym dżemem wiśniowym i czereśniowym, polane glazurą na powierzchni. To ciastko można spożywać o każdej porze, a jego waga waha się od 40 g do 400 g.
Pasujące produkty
Ciastko z Kwaśną Wiśnią
Ciastko z Kwaśną Wiśnią
Włochy, altamura
...Bazy do pizzy są uzyskiwane z obróbki ciasta z prostych i nielicznych składników: mąka semolina z pszenicy durum, skrobia ziemniaczana, lecytyna sojowa, oliwa z oliwek extra virgin, sól, drożdże, woda. Zawiera gluten, soję. Pizza jest łatwa do przygotowania i do przyprawienia z ograniczoną liczbą przypraw, ograniczoną jedynie wyobraźnią. Forma jest okrągła, ręcznie robiona i wysokiej jakości, aby...
...Małe i pyszne skorupki z ciasta kruchego, ręcznie robione, nadziewane dżemem morelowym. Tartaletki Forneria Veneziana są przygotowywane z MĄK NATURALNIE BEZGLUTENOWYCH i bez użycia mąk glutenowych. W tej wersji są również wolne od mleka i jego pochodnych. CIASTO KRUCHY jest na bazie mąki ryżowej i gryczanej, skrobi kukurydzianej i ryżowej oraz jajek. Słodki pomysł dla dużych i małych, na prostą i...
Włochy, Martina Franca
...MOROLA tazzotto, oprócz tego, że jest sympatycznym pomysłem na prezent, jest naprawdę smaczna. To filiżanka ciasteczkowa wykonana z kruchego ciasta o bardzo przyjemnym smaku. Wytrzymuje z gorącym espresso około dwóch godzin i można ją również wykorzystać jako bazę do przygotowywania deserów z kremem i różnymi rodzajami polewy. Dobrze sprawdza się także jako filiżanka do lodów. Produkcja...
...Z naszych rozłożonych baz Crefola przygotowujemy rozłożone Crepole z ciasta kukurydzianego. To stara receptura naszych dziadków, według której, po przygotowaniu Polenty, należy ją najpierw schłodzić, a następnie pokroić i wymieszać z mąką, jajkami, mlekiem i różnymi innymi składnikami. Rozkładane ręcznie zgodnie z rodzinną tradycją.
Włochy, MILANO
...Panettone to tradycyjny włoski wypiek świąteczny, pochodzący z Mediolanu. Charakteryzuje się wysoką, kopułowatą formą i jest przygotowywany z ciasta drożdżowego, wzbogaconego o kandyzowane owoce, rodzynki i skórkę pomarańczową. Jego przygotowanie wymaga kilku dni na obróbkę i naturalne wyrastanie, co nadaje wypiekowi jego puszystą konsystencję i charakterystyczny smak. Panettone często kojarzy...
...Treccia di bufala campana DOP uzyskana z przetworzenia mozzarelli. Kształt uzyskuje się poprzez splatanie ciasta, po operacji filowania. Typy i Format Waga: od 100 g do 4 kg TERMIN PRZYDATNOŚCI 12 DNI / TERMIN PRZYDATNOŚCI 18 DNI / TERMIN PRZYDATNOŚCI 21 DNI Kody: od 1702 do 1715 / kody: od 2463 do 2938 / kody: od 90 do 1805...
Włochy, Marciano Della Chiana
... przekształcaniu tradycji Piekarni Fabio i Gianni, jednej z najbardziej cenionych i renomowanych w prowincji Arezzo. Produkt jest zapakowany w eleganckie opakowanie cukierni, co czyni go idealnym również na prezent. Panzuppo występuje w kilku wariantach, a tym, co odróżnia ten Panzuppo od klasycznego, jest nasączenie ciasta, które wykonane jest z destylatu kawowego zamiast likieru winnego. Panzuppo Al Caffè Nero jest również bogato nadziewane kawałkami ciemnej czekolady zamiast rodzynek.
Włochy, Schio
...która spełnia potrzeby i wymagania produkcyjne klienta. Wprowadzając kilka parametrów na panelu sterowania, uzyskacie dane wszystkich swoich produkcji wprowadzone i zapisane, wystarczy je wybrać według nazwy, którą nadaliście swojej recepturze, a maszyna zacznie działać automatycznie. Pegaso 600 to maszyna do ciasta w kolumnie, która w różnych konfiguracjach osiąga różne wydajności, aby zaspokoić nawet najbardziej wymagające laboratoria.
100% Italia International Trade oferuje swoim klientom szeroki wybór najlepszych produktów z włoskich regionów: mozzarella di bufala D.O.P., sery z bufala i krowy, warzywa, przetwory, oliwa z oliwek extra vergine D.O.P., trufle z Bagnoli, makaron z Gragnano, makaron świeży, produkty rybne, pomidory pelati, produkty piekarnicze, produkty do pizzy, wędliny itd. Dzięki zorganizowanej logistyce i wiel...
Włochy, Roma
Realizujemy laboratoria, w których badaczki i badacze pragną pracować, aby uczynić świat lepszym miejscem. Aranżacja Laboratorium: Technologia i Bezpieczeństwo z Aleph Odkryj innowacje w świecie aranżacji laboratorium z Aleph, Twoim zaufanym partnerem w tworzeniu unikalnych, bezpiecznych i efektywnych miejsc pracy. Specjalizujemy się w meblach technicznych, wyciągach chemicznych, szafach bezpiecz...
Włochy, Brescia
Valledoro to historyczna piekarnia grissini z Brescii, która produkuje wyroby piekarnicze od 1954 roku. Klienci indywidualni i biznesowi mogą kupować specjalności firmy również w sklepie internetowym. Sklep Valledoro oferuje grissini na każdą okazję, a także pakowane przekąski słone, grzanki i propozycje słodkie. Piekarnia zwraca szczególną uwagę na jakość składników oraz różnorodne potrzeby żywie...
Włochy, Forlì
Vignoli s.r.l. została założona w 1954 roku, a jej główną działalnością, początkowo skierowaną na segment sprzedaży detalicznej, rozwijała się, stając się dostawcą i punktem odniesienia w sektorze detalicznym i przemysłowym. Vignoli specjalizuje się w automatyzacji przemysłowej, kontrolach procesów oraz ogólnie w "zbieraniu danych, poprzez dostosowane platformy sprzętowo-programowe", oferując roz...
Włochy, Belpasso
Cukiernia PENNISI powstała 20 lat temu, najpierw jako uzupełnienie innej sezonowej działalności, ale z biegiem lat praca stała się znacznie bardziej interesująca, co doprowadziło do przekształcenia jej w główną działalność. Działalność odbywa się na powierzchni 3500 metrów kwadratowych, z czego 1500 metrów kwadratowych to warsztaty i aktywne magazyny. Produkcja wafli odbywa się w sposób tradycyjny...
Włochy, Castegnato
Castelvedere zajmuje się produkcją i sprzedażą hurtową - w konkurencyjnych cenach - słodyczy, czekolady i wielu innych smakołyków. Firma wyróżnia się bogatą ofertą produktów w okresie świąt Bożego Narodzenia i Wielkanocy. Castelvedere, z siedzibą w Brescii, zaopatruje hurtownie, supermarkety, sklepy spożywcze, kawiarnie i lokale. Aby jak najlepiej obsłużyć klientów, firma polega na sieci agentów r...
Włochy, SALZANO
YC Italia, Twój zaufany dostawca! Jesteśmy firmą działającą w branży gastronomicznej na poziomie europejskim i krajowym, z dwudziestoletnim doświadczeniem, teraz w sieci, aby oferować doskonałe produkty w konkurencyjnych cenach. Obecni na rynkach europejskich z naszymi produktami oznaczonymi CE, wyłącznie „made in Italy“, co jest synonimem doskonałego designu, niezawodności i efektywności. Połącze...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play